HMF2020 autolaadkraan

HMF2020 autolaadkraan

De HMF 2020-serie, een sterk en veelzijdig werkinstrument in het 20tm bereik.

De HMF 2020 is een stevige, snelle en flexibele autolaadkraan met een vermogen-gewichtsverhouding dat behoort tot de beste op de markt. De giek systeem is leverbaar met een over-buigen van 15 ° tussen de hoofdgiek en de giek, die een grote flexibiliteit biedt, bij het werken door smalle doorgangen en onder bovengrondse elektrische draden. Het werkgebied tussen de hoofdgiek en de giek is dus tot 195 °.

HMF ontwikkelt volledige kraan oplossingen en naast het leveren van goed doordachte oplossingen voor de eigenlijke kraan functies, hebben oplossingen voor stabilisatoren die geschikt zijn voor verschillende werksituaties ook ontwikkeld. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van het totale rendement.

HMF richt zich sterk op de kraan veiligheid en bevat "safety first" in alle kranen functies. HMF biedt, als enige leverancier op de markt, een volledig geïntegreerd veiligheidssysteem: de CE-Safety System RCL 5300. Het intelligente veiligheidssysteem registreert alle activiteiten in het elektronische systeem.

Verder is de kraan serie is uitgerust met een gebruiksvriendelijke HDL snelheidsaanpassing systeem dat toegenomen en geïntensiveerd hefvermogen biedt.

Zie onze voorraad

info@crane-trader.com

0031 - (0)493 - 688009

Website door TARGET visuele communicatie